Annet Cheizoo AcupunctuurAnnet Cheizoo AcupunctuurAnnet Cheizoo Acupunctuur

Welkom op de website van Annet Cheizoo Acupunctuur

Mijn naam is Annet Cheizoo, acupuncturist en TuiNa therapeute.

Sinds lange tijd ben ik geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam. Na mijn CIOS-opleiding werk ik al jaren in de sportieve sector, daarnaast heb ik me sinds 2002 omgeschoold tot acupuncturist. Inmiddels ben ik sinds 2006 werkzaam als therapeute in Uden.

Acupunctuur en TuiNa zijn alternatieve behandelmethodes die de oplossing kunnen bieden bij uiteenlopende klachten. Van overgangsklachten, allergieën, hoofdpijn en slaapproblemen tot sportblessures en pijnklachten.

Het belang van de patiënt staat natuurlijk altijd voorop, ik zal dan ook alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.


Bij het eerste consult zal ik u uitgebreid uitleg geven van de manier waarop ik te werk ga, wat ik doe om uw privacy te waarborgen, en ondertekenen we samen een behandelovereenkomst.

De behandelovereenkomst kunt u vast doorlezen door onder deze bladzijde op de link te klikken.

De Praktijkruimte



Een behandeling op maat.

Heeft u klachten waarvan u denkt dat acupunctuur zou kunnen helpen, neem dan gerust contact met me op. Na een uitgebreide intake zal ik met u het behandel traject bespreken. Na 5 behandelingen volgt dan een voortgang en tevredenheids gesprek.

Ik streef ernaar om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Kortom, blijf niet rondlopen, maar bel voor vrijblijvende informatie!


Gespecialiseerd in Kinderwens begeleiding:

Altijd een fantastisch moment als er weer een zwangere is binnen de praktijk. Door ondersteuning van acupunctuur beter in je vel zitten en een cyclus die normaal en soepeltjes verloopt. Ook begeleiding tijdens het traject van IVF/IUI/ICSI voor zowel de man als de vrouw. Ook in het weekend is indien nodig een behandeling mogelijk.


Afgestudeerd Sportacupuncturiste:

Als een van de weinige in Uden en omgeving ben ik gespecialiseerd sport acupuncturiste. Een sportacupuncturist kan de prestatie van de atleet helpen in diverse fasen: Voor, tijdens en na de training - Voor en na een wedstrijd. - Herstel gedurende de niet actieve periodes. Maar ook bij blessures zorgt acupunctuur voor een veel sneller herstel en kan de pijn en eventuele zwelling al heel snel doen verminderen.

www.sportacupunctuur.be


International certification for Oncology Acupuncture:

Als eerste in Uden en omstreken, ben ik in juni 2018, International Gecertificeerd for Oncology Acupuncture. Dit houdt in dat ik mensen kan bijstaan in het hele oncology proces, met als belangrijkste doel, kwaliteit van leven.